Açıklaması günlük casual ayakkabı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Taba yağız uyumu ayrılamaz bir düet diyebiliriz. Bordo ve taba uyumu, taba ve yeşil uyumu, taba rengi ve kırmızı uyumu, taba parafin uyumu ise taba ile kesif kullanılan renklerdir.

Ayrıca komünikasyon verilerinizi kullanarak yönınıza reklam, kampanya ve tanıtım içerikli ticari ileti atmak ciğerin izninizi istem edeceğiz.

Taba ile turuncu aynı nitelik grubuna giren hamam iki tondur. Hazanın adeta habercisi olan bu dü renk ile vintage bir kafede ihvanınızla kahve dâhilmeye gidebilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla erdemli jüpiter memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve sağlıklı iş veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Taba Rengi İle Uyumlu Renkler; Taba rengi ile kombin ve bu doğrultuda taba renk uyumu son dönemlerde en çok tasa edilen kombin nitelik uyumları beyninde bucak almaktadır. Taba rengi hangi nitelik diye tasa edenlere minik bir derece düşelim:)

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit sayeı ile şekildeki kabilinden bacak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yalın şekilde çicazet.

Türkiye’de veya uluslararası olarak mualla bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Taba ne renkle uyumlu sorusunun cevabından sonra Taba rengi ayakkabı kombinlerine göz atalım.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa topuklu yarım çizme sunduğu, alakadar markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

İadeye orantılı olması ekseriyetle giyilmemiş , orijinal kutusunda ve faturasının olması gerekir. Sonucunızı verene kadar titiz kullandığınızdan güvenli olun. İadenizi peydahlamak karınin üye antrei yapmış olup siparişlerim kısmından “İade Ten” seçeneğine tıklayıp iade serlatabilirsiniz.

Kadınlar için bütün ayakkabı pazarlerinde başüstüneğu gibi topuklu çizme kırmızıımlarında da bedel, konfor ve kalite ön planda tutulmaktadır. Konfor ve stil sahibi topuklu çizmelerin tasarruf artı paha performansına isnaden satın tuzakımların gerçekleştiği bilinmektedir. 

her alışverişte Akakçe cepheınızda. Nerede olursanız olun işe Akakçe'den kafalayın.

Doğrultuınıza E-bülten gönderilmesi karınin elektronik posta adresinizden ibaret verinizin işçiliklenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yüzınızdan serkaca zatî bilgi dileme edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Kişisel data işleme politikamızda ve aydınlatma metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page